Bästa skönhetstipsen inför bröllopet

Bröllopet är den dag då någon som brud får stå i centrum och vi tänkte ge de bästa skönhetstipsen inför bröllopet – detta så att man verkligen kan skina och visa upp sitt absolut bästa jag.

Hur ofta får man stå helt i centrum och känna hur allas blickar är riktade mot en på ett rakt igenom positivt sätt? Det händer inte så ofta, men ett av de unika tillfällen då detta sker handlar om bröllopet. Ett bröllop är en verklig kärlekshandling och det finns få dagar som innehåller samma sprudlande känslor som sträcker sig från alla gäster och vidare till de äkta makarna.

En stor dag, en dag att minnas och en dag som man måste göra perfekt. Det gäller allt från musik till bröllopslöfte, vidare till val av ringar och sedan hela vägen bort till bröllopsmiddagen med meny, tal, sång och dans. Kort och gott: bakom varje lyckat bröllop ligger en enorm planering och vi anser även att denna ska inkludera den egna personen. Du – som brud – ska visa upp ditt absolut bästa jag och det är det som alla gäster ska minnas. Vi ger några tips om hur du når hela vägen. Här kan man läsa mer om skönhetsförbättringar: ansiktslyftutankniv.se.

Förbereda sig med ansiktslyft utan kniv

Våra tips kräver förberedelse

För att bli så vacker som möjligt så krävs det att ligga i framkant. Du kan inte komma på dagen innan att du de facto ska gifta dig och försöka organisera allting gällande ditt utseende då. Det är, helt enkelt, för kort tid. Låter det konstigt? Enklast blir om vi radar upp våra tips här nedan, förklarar hur vi tänkt och – förhoppningsvis – genom detta kan underlätta för dig inför ditt stundande bröllop.

  • Hitta rätt bröllopsklänning. Oavsett vem du frågar så finns det en sak – en detalj – som de kommer att fokusera på under bröllopet och vigseln: brudens klänning. Det är något som är värt att lägga pengar – men framförallt fokus – på. Den dyraste klänningen behöver inte vara den vackraste på just dig. Se snarare till att hitta en klänning som verkligen passar dig och din figur. Det går även utmärkt att hyra en bröllopsklänning, men var då beredd på att passformen kanske inte blir helt perfekt. Ett litet budgettips är att du hittar en finare bröllopsklänning och låter en skräddare anpassa den efter din kropp. Det finns massvis av klänningar i begagnat skick på exempelvis Blocket, Tradera eller på välsorterade second-hand-affärer.
  • Sola. Man ser fräschare ut med lite färg i ansiktet. Givet vilken typ av hud man har så kan man med gott samvete sola lite innan bröllopet. Det behöver inte innebära längre, dagliga pass i ett solarium. Det handlar snarare om att börja i god tid innan bröllopet och underhålla brännan med lite kortare sejourer hela tiden.
  • Ta hand om huden. Försök att lägga tid på att verkligen ge huden i ditt ansikte bästa möjliga vård innan bröllopet. Återigen – var ute i god tid. Köp några lyxigare produkter och unna dig bästa möjliga omsorg varje kväll. Välj utifrån din hudtyp – har du fet, torr eller väldigt känslig hud så ska produkterna anpassas efter dessa respektive förutsättningar.

Unna dig det allra bästa

Är det någon dag som man verkligen ska unna sig det bästa så är det bröllopsdagen. Det bästa är att arbeta ihop en budget som gör att man kan ta ut svängarna lite extra. Kom även ihåg att alltid jämföra priser och försök även att kolla upp hur tidigare arbeten sett ut. Det gäller i synnerhet hår och makeup. Vi fortsätter med några fler tips:

  • Fokus på håret. En bröllopsuppsättning tar tid att genomföra och den kommer att kräva professionell hjälp. Se till att lägga pengar på en skicklig frisörska som kan sätta den sista pricken över i:et strax innan vigseln börjar. Naturligtvis: du måste ha detta klart i god tid innan. Det går att testa innan också genom att besöka olika salonger och se hur de arbetar.
  • Ta bort hår på benen. Om du tänkt dig en klänning som visar upp dina ben så kan exempelvis en vaxning på en salong vara att rekommendera. Har du kraftig hårväxt så kanske denna går att behandla med hjälp av laser. Om så är fallet så bör du vara medveten om att det då handlar om flera behandlingar med vila mellan varje – minst fem månader innan bröllopet ska du sätta igång.
  • Make-up. Samma som med håruppsättningen så kräver detta professionella händer. Unna dig lyxen som finns i att låta en utbildad makeup-artist sköta ditt smink. Du kommer att se helt fantastisk ut, vi lovar.
11 Sep 2019