Bli kvitt besvärliga rynkor

Varje år utför mer än 64.000 människor i Sverige skönhetsingrepp. För många är utseendet mycket viktigt. Men vad skulle du säga om att hoppa över operationssalen och ändå se vackrare ut?

Många är villiga att lida pin för att bli fin, trotsa skaderisken för att se vackrare ut. Men oroar du dig över konsekvenserna av traditionella skönhetsbehandlingar gör du rätt. Det finns alternativ som fillers, som kan ge dig ett omedelbart resultat på mindre än en timme.

De där rynkorna mellan ögonbrynen som kan få en att se bekymrad ut. Eller kanske skrattrynkorna som skryter om hur gammal man är. Man kanske vill ha fylligare läppar istället för två raka ränder. För en mer symmetrisk ansiktsform kan man använda fillers på kindben, haka och käklinjen. Resultaten håller mellan 6-18 månader, tills kroppen brutit ner ämnet av sig själv.

Bli yngre på en halvtimme

När man använder fillers injiceras det väldigt lite under huden. Det man egentligen ändrar i ansiktet kanske inte är så mycket. Men skillnaden är väldigt stor. Du kan gå in på en skönhetsklinik med trött och matt utseende, och innan lunchrasten är slut komma ut som en ny människa.

Under behandlingen kan en specialist få bort bekymmersrynkor som nasolabiala linjer. Det är linjen mellan näsa och mungipa som med åren blir allt djupare och får en att se äldre ut. Under ett preliminärt besök kan du förklara vad du vill bli av med och även få förslag från din läkare. Se till att din klinik har erfaren och legitimerad personal.

11 Feb 2021