När du vill ha 3D Tatuerade ögonbryn

Ibland kan man drabbas ev en stressjukdom som kan göra så att man tappar allt hår. Man kan ha varit med om så ångestfyllda upplevelser att man tror att man ska dör och då kan håret på hela kroppen ramla av och inte komma tillbaka. Eller så kan man ha så ljusa hårstrån att det inte syns att man har några ögonbryn alls. För alla dessa personer finns det en lösning; 3D-tatuering av dina ögonbryn. 

Här går vi igenom hur man kan genomföra en 3D Tatuering av dina ögonbryn så att du kan skaffa fina och snygga sådana, och så att du inte behöver oroa dig för dina ögonbryn längre. Så här går en 3D-tatuering av ögonbryn till.

Skaffa 3D Tatuerade ögonbryn

Först får man som klinikgäst berätta hur man önskar sig sina ögonbryn. Man mäter och kontrollerar färg och avstånd mellan ögon och var och hur det skulle kunna se naturligt ut med 3D Tatuerade ögonbryn. Man målar det på den plats som du önskar dem så att du själv kan se hur det blir innan man sätter igång. Det kan ju bli lite jobbigt om tatueraren genomför 3D Tatuerade ögonbryn och att du sedan ångrar dig. Då är det ju för sent. Så därför går man mycket noggrant igenom hur de kan komma att se ut och var och hur stora, långa eller tjocka ögonbgyn som man önskar sig.

Så går Microblading till

Tatueraren gör en Microblading av ögobrynen. Det innebär att man på varje tatuering lägger in ett blad med pigment som tatueraren lägger in i överhuden. Hon, eller han lägger in ett streck där ögonbrynen ska sitta. På så sätt ser varje streck ut som ett hårstrå i ögonbrynen vilekt ger ett mycket naturtroget intryck. På så sätt gör Microblading att ögonbrynen ser mycket verkliga ut och som att man har fått hårstrån på ögonbrynen. De kan hålla i 3 år och kan fyllas på efter det.

Sedan har du permanenta ögonbryn

Du har permanenta ögonbryn som du inte behöver sminka. Istället sitter de perfekt, oavsett vad du gör. Du kan simma i poolen, bada bastu och ändå har perfekta ögonbryn. Du kan slänga dina ögonbrynspennor och behöver inte längre bry dig om de är snygga eller inte. I stället vet du att de är snygga oavsett vad du gör och du vaknar färdigt sminkad på morgnarna. Du kan sova några extra timmar och slipper gå upp tidigt på morgnarna för att sminka dig.

Läs mer om 3D Tatuerade ögonbryn på: 3dtatueringögonbrynstockholm.se.

4 Feb 2020