När du vill se ut som ditt bästa jag

Både pingstdagen som i år inföll den 20 maj och midsommardagen, som i år liksom de flesta andra år, infaller den 23 juni, brukar av tradition vara de två största börllopsdagarna. Det är då Sverige ter sig som bäst. Naturen har slagit ut i skir, vacker grönska. Blommorna står tätt i hagarna och längs vägkanterna. Vi människor vaknar som ur vårt sommaride. Varför inte passa på att gifta sig då naturen i Sverige är som bäst?

Bröllop innebär mycket förberedelse

Bröllopsplaneringar brukar vara blande de mest omfattande, oavsett om det är ett litet bröllop eller stort. De flesta brukar anlita någon som tar hand om organiseringen av det stora bröllopet som rymmer flera hundra gäster. För ett brudpar kan det vara svårt att överblicka allt som ska tänkas på och organiseras om det handlar om hundratal gäster som ska bjudas på mat och som ska få skjuts både till och från kyrkan och till festlokalen.

Själva vill brudparet se som bäst ut. Oftast vankas det frack för männen, och brudklänningen ska väljas och frisyr; ska det vara med slöja eller utan? Ska brusklänningen ha släp, eller vill man ha en enklare klänning? Det är stort fokus på brudparet, och när man ändå är huvudpersonerna vill man ju se som bäst ut.

Brudpar

Många brudpar vill komma i form och rättar till defekter

Många passar på att rätta till det man vill just för den stora dagen. En del bantar för att komma in i en storlek mindre lagom till bröllopsdagen. Om man inte vill banta, kan man göra en behandling med coolsculpting. Det är lite som att banta, utan att behöva gå hungrig. Särskilt väl lämpar sig coolsculpting när man har några valkar för många kring midjan. Man behöver varken lägga sig på operationsbordet, eller sjukskriva sig. Och det är inget man vill göra innan bröllopsdagen.

Då är coolsculpting en metod som avlägsnar de onödiga valkarna men som inte gör att du behöver vara orolig för någon lång konvalescens. En coolspulting är en behandlingsform som är väldigt lokal. Man lägger sig på en brits och en certifierad person märker ut var på kroppen man vill få sin coolsculpting. Man för ett trattliknande instrument över det önskade stället, huden sugs in i instrumentet. Området som får behandlingen kyls ner för några sekunder och sedan är det över.

Man kyler alltså ner fettcellerna där man vill få sin behandling. Fettcellerna fryser till is och valkarna avlägsnas på det sättet. Efter behandlingen får man en slät och fin hud och man behöver inte bekymra sig om dem längre.

11 Jun 2018