Se lika ung ut som du känner dig

Att känna sig ung och att vara ung är inte samma sak. En del känner sig unga när de är fyrtio, femtio sextio eller mer. Då vill man kanske se ut som man känner sig. Lite slätare och fräschare.

Man kan känna sig som tjugo fast man är femtio. En del känner sig unga hela livet, trots att kroppen förändras. Men måste man då alltid acceptera alla ålderstecken? Vissa tecken på att man faktiskt levt ett tag, vill man kanske ha, men inte alla. Det kan vara en bekymmersrynka i pannan till exempel. Det är en ovana som med åren blir djupare. Varför inte släta ut den? Se lite gladare ut. Botox är ett sätt. Vill du göra botox i Stockholm finns det professionella skönhetskliniker som gärna hjälper till.

Mindre ingrepp som man gör över dagen

På en skönhetsklinik kan du få hjälp med en mängd mindre ingrepp som för den enskilde kan göra stor skillnad i välmående och hur man blir bemött. Det kan handla om den där “argrynkan” mellan ögonbrynen, men det kan också vara rynkor i pannan, “kråksparkar “vid ögonen, näsrynkor eller läpprynkor. Med botox, som är en förkortning av Botulinum Toxin A, som injiceras under hudvävnaden slappnar musklerna av eller förlamas helt. Därmed förhindras sammandragningarna som ger uppkomst till rynkor. Effekten sitter i mellan tre till tolv månader. Botox används också i medicinskt syfte, till exempel för att förhindra svettningar i händerna, under armarna och fötterna. Det fungerar till och med mot tandgnissel under natten.

Ingen förstår varför du plötsligt ser piggare ut

Seriösa skönhetskliniker som injicerar botox idag, strävar alltid efter ett så naturligt resultat som möjligt. Skulle en patient vilja göra en behandling som kan upplevas som onaturlig kan kliniken neka behandlingen. Med botox kan man dels släta ut de rynkor och linjer som uppkommer med åren, men också förhindra att de fördjupas. Eftersom medlet gör att musklerna slappnar av, kan du till exempel inte längre rynka ögonbrynen, vilket i sin tur gör att den där rynkan inte blir så djup senare heller. Det finns idag inga kända biverkningar av Botox. Anlitar man en professionell klinik kan man också känna sig trygg med resultatet. Kliniken följer upp resultatet och skulle det uppstå något får du hjälp direkt. Dags att se lite mer ut som du känner dig. Dina vänner kommer bara uppleva dig som fräschare och piggare, bara du vet hemligheten.

19 Aug 2020